Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

M1 Adana AVM’de E-Şarj teknolojisi

M1 Adana AVM’de E-Şarj teknolojisi

- SENİN İÇİN TEKNOLOJİ–

M1 Adana AVM’de E-Sarj teknolojisi

 

- SENIN IÇIN TEKNOLOJI–

 

 

M1 Adana Avm , Teknoloji ve yenilikler ile ilgili yapmis oldugu atilimlar ile Adanalilar için en yenilikçi olmayi sürdürüyor. Teknolojinin gelisimi ile birlikte artik esarj istasyonlari Türkiyede’de kullanilmaya basladi. Adana’da bir ilk olan bu istasyon simdi M1 Adana Avm’de . Sarj ünitelerinden olusan bir ulusal istasyon agi ve isletim sistemi ile Türkiye’nin her noktasinda sarj çözümleri sunan Esarj Elektrikli Araçlar Sarj Sistemleri A.S., 2008 yilinda faaliyete geçmistir. ESARJ, halka açik alanlarda kurdugu istasyonlari, markalarla girdigi isbirlikleri ve yarattigi internet tabanli uygulamalarla sektörün lider sarj istasyon agi operatörüdür. Büyük bir hizla gelismekte olan elektrikli araçlar sektöründe lider konumuyla Türkiye’de sürdürülebilir mobilite kavramini olusturmayi hedeflemektedir.

 

Hem yenilikçi hem de çevreci bir bakis açisiyla kurulumu gerçeklestirilen bu sarj istasyonlari, Dünya’da ki tüm elektrikli araçlar ile uyumlu ve Renault Zero Emission Ready, Volvo Healthcheck, BMW Charge Now sertifikalarina sahip Türkiye’deki tek marka konumundadir. Esarj Elektrikli Araç Sarj Sistemleri A.S., mevcut durumda Türkiye genelinde 143istasyon - 24 hizli sarj istasyonu ve 243 nokta ile en yaygin sarj istasyon agina sahiptir.

 

Adana’da ilk halka açik Esarj kurulumu olan bu istasyon, ayni anda 2 araca hizmet verebiliyor; elektrikli araç kullanicilari 1 saat içinde 150km’ye kadar menzil alabiliyor.

 

2018 yilinda Esarj'in çogunluk hissesi Sabanci Grubuna bagli Enerjisa Enerji A.S. tarafindan satin alinmasiyla Esarj’in sehir merkezleri ve otoyollarda ag yayilim stratejisi de Böylelikle, 2030 yilina kadar gerekli altyapi konusunda çalismalarin tamamlanmasi ve pazarin Türkiye’de büyümesinin de hizlanmasi hedefleniyor.

 

Küresel olarak hizla büyüyen elektrikli araç pazarinda, elektrikli arabalarin sayisi 2018’de 4 milyonu henüz geçti. Bu gelisimin enerji, akaryakit ve otomotiv sektörlerinde is modellerini, is yapis sekillerini de degistirmesiyle, küresel oyuncularin da bu dogrultuda yenilikçi is modellerini, hizli, yenilikçi, teknoloji sirketleri ile stratejik ortakliklari benimsemeye basladi



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli